EMRULLAH İŞLER'i KIZILCAHAMAMLILAR BAĞRINA BASTI

Kızılcahamam ilçesinde çeşitli temaslarda bulunmak ve etkinliklere katılmak üzere ziyaret eden Ak Parti Bölge Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'i, Kızılcahamamlılar Çeltikçi kavşağı girişinde görkemli bir şekilde karşılayarak, yüzl

1.09.2014 12:00:44 0
EMRULLAH İŞLER

Kızılcahamam ilçesinde çeşitli temaslarda bulunmak ve etkinliklere katılmak üzere ziyaret eden Ak Parti Bölge Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı  Emrullah İşler’i, Kızılcahamamlılar  Çeltikçi kavşağı girişinde görkemli bir şekilde karşılayarak, yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Kızılcahamam’a giriş yaptırıldı.

Kızılcahamam Belediye binası önünde halka hitap eden ve kendisi de Kızılcahamamlı olan  Emrullah İşler, ardından Kızılcahamam Belediyesini ziyaret ederek Başkan Muhittin Güney ile sohbet etti. İşler daha sonra ilçe esnafına ziyaretten bulundu.

ESKİ Başbakan İşler daha sonra da Soğuksu Milli Parkı Festival Alanında Kızılcahamam Belediyesi tarafından organize edilen  Kur`an Tilaveti törenine Şeref konuğu olarak  katıldı.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ülkemizin en seçkin hafızlarının katıldığı geleneksel ‘’Kur’an Ziyafeti” dün  Saat: 17`00 de Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Festival alanında gerçekleştirildi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ESYAV yönetim kurul üyesi ve Kızılcahamamlı iş adamı Hüdaverdi Çakır, Ak Parti Yenimahalle ilçe başkanı Mehmet Gündoğdu, Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Program 5’li Sela okunmasıyla başlayan Kur’an Tilaveti Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı Abdulkadir Sağlam`ın okuduğu Kur`an tilavetiyle başladı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88